Direct Mailings

Met onze mailerlijnen kunnen wij de meeste uiteenlopende mailingen voor u realiseren, van een eenvoudige gepersonaliseerde 2 pagina kaart, tot een mooie gepersonaliseerde gevouwen folder.
Maar ook qua doelgroepselectie en de keuze voor een bepaalde boodschap (bijvoorbeeld: ‘Speciaal voor u geselecteerd’). Direct mail kan wijd verbreid zijn in de vorm van huis-aan-huis acties, waarbij we de ‘waste’ aanzienlijk voor u kunnen beperken. Want we kennen de populatie per woonwijk en de kenmerken van de welstandsklasse. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk veel groter. Een paar voorbeelden:

  • Variabel printen. Dat kan per persoon, per adres en per aanbieding. We kunnen zelfs afbeeldingen per adres wijzigen. Zo wordt een direct mail wel heel persoonlijk. Het rendement hierop is zeer hoog. Een full colour gepersonaliseerde mailing kan op onze nieuwe printer, vraag ons naar voorbeelden.
  • Verbijzonderen. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen uw mailing verbijzonderen. Niet alleen met persoonlijke gegevens, maar ook met allerlei vormen van vouwen: met of zonder sluitzegel, gelijmd… allerlei bijzondere vormen die uw mailing extra opvallend maken.
  • Extra’s meezenden. Er zijn vele mogelijkheden om met uw mailing allerlei producten en samples mee te sturen. Dat kan in de vorm van sachets, kaarten etc. Daarmee ontstaat er een zogenaamd ‘bobbeleffect’, waardoor de ontvanger heel benieuwd is wat in de mailing zit. Die gaat gegarandeerd open. Wilt u een paar ideeën? Bel ons dan!
  • Verspreiding. Zoals hiervoor aangegeven weten we veel van verspreiding. We hebben dan ook contacten met verspreiders in heel het land en weten hoe we u mailing het effectiefst kunnen verspreiden. Denk ook eens aan onze uiterst voordelige posttarieven, waarop u tot 60% kunt besparen als u zaken doet met Het Haags Printhuis.

Meer weten over onze direct-mail service? Neem contact op of vul het formulier in!